Gin op maat

Uw eigen exclusief private label met eigen smaak en eigen huisstijl binnen zes weken. Het kan!

Wil je een gepersonaliseerde gin in flesjes van 4, 10, 50, 70 cl... Ook andere dranken zijn mogelijk.
Ideaal dus voor feestjes, huwelijken en evenementen.

Je eigen dranklabel vanaf 999 euro.
Voor meer info: mail naar info@ginquest.be.

- 150 flesjes 5 cl voor 999 euro
- 100 flessen 50 cl met eigen smaak vanaf 2199 euro
- 100 flessen 70 cl met eigen smaak vanaf 2749 euro *zonder btw

Haentje de Voorste Gin - 70cl

Haentje de voorste Gin is een zoete gin met steranijs en bevat ook rabarbertoets. De gin die geschonken wordt in een elegante fles omvat zeventien frisse en fruitige ingrediënten: De gin gemaakt naar aanleiding van het huwelijksfeest tussen ondernemer Freddy Haenen en Sonja.

Haentje de Voorste Gin - 50cl

Sometimes it’s okay to drink irresponsibily is de wat ondeugende oneliner op de tekst.

Gintique

Zoete, frisse gin met zeventien ingrediënten. Mysterieuze smaak. Smaakpalet is fantasierijk. Stijlvol design met prachtig appelsienen-etiket.

Hoegaarden Gin (Het Brood)

Is een frisse en citrusachtige gin gemaakt voor Michel Vanderveken van de alom gekende bakkerijketen Het Brood in Hoegaarden. Een gin die de tongen streelt want nu al zijn honderden flessen de deur uit. Een vaste waarde in Hoegaarden en omstreken. Was ook verkrijgbaar in geschenkverpakking met twee unieke glazen.

Kampweg Gin

Limburgse Topper in ons assortiment. Oerdegelijke Gin gemaakt voor brasserie het Landerhuys in Stal bij Beringen. Niet alleen verkrijgbaar in 70 cl maar was ook even verkrijgbaar ook ‘geschenkgin’ in 10 cl. De blauwe bessen van de streek, de bekende ‘bleu berries’ zorgen voor een speciale lokale toets en geven een fruitige en krachtige afdronk.

Hoegaarden Gin (Kouterhof)

Zelfde gin als Hoegaarden Gin, gemaakt voor de stijlvolle en gezellige brasserie Kouterhof in hartje Hoegaarden. Deze Gin is resultaat van een giniale samenwerking tussen het Brood en het Kouterhof.

Latexco Gin

Zomerse gin, gemaakt voor Latexco in Tielt, West-Vlaanderen met een fris jasje. Decoratie altijd op aanvraag.

Mr en Mrs

The original Buffel Gin (2016), gin van eerste uur gemaakt doorGinQuest. Honour the past en embrace the future. Gin gemaakt voor het huwelijk van Thomas Buffel en Stephanie De Buysser.

Nano Gin

Premium gin. Kruidige en toegankelijke zomerse gin met zoethout, citrus en uiteraard jeneverbes, gemaakt voor een grote onderneming in Antwerpen.

Brasserie De Post

Eerder zoete gin, open van smaak, met ondermeer koriander, een fijne toets van rozenblaadjes en bergamot. Mooie matte zwarte fles voor zaak in Geel.